fbpx

Het verhaal van Plug & Pos begint in 2015, met de komst van de befaamde “black box” in de horeca. Jan Charles Van Hall en Maxence Janssis introduceren de eerste winkelkassa op iPad (EASYSHOP). De verkoop scheert hoge toppen want deze oplossing is handig en makkelijk op te zetten en dus goedkoper. Algauw wordt de oplossing PLUG & POS, een afdeling van het bedrijf advensys, de oplossing die in Brussel en in Wallonië het meest in de lift zit.

Na 2 recordjaren in 2020 en 2021 neemt het bedrijf advensys op 1 december 2021 het bedrijf RESTOMAX over, dat eveneens een grote groei kent (genomineerd voor de Gazelles van Brussel en sinds 30 jaar de onbetwiste leider in Brussel op het vlak van winkelkassasystemen voor de horeca).

RESTOMAX werd in 1990 door Roland Van Morckhoven opgericht met vernieuwende producten en een uitzonderlijke 7 dagen op 7 service voor de klanten.

RESTOMAX had in juli 2018 zelf het bedrijf HASCO overgenomen. Stéphane Collard, de oprichter van HASCO, was op zoek naar de steun van een grotere structuur om zijn klanten goed te blijven bedienen.

Stéphane Collard en Roland Van Morckhoven blijven allebei actief in de nieuwe entiteit PLUG & POS.

RESTOMAX versterkt PLUG & POS, de horeca-afdeling van advensys, om de nieuwe leider in Brussel en Wallonië te worden en de Belgische nummer 2 van de kassasystemen met 2500 klanten en 4500 installaties.

Het doel voor de volgende 5 jaar: de concurrentie overstijgen en de Belgische nummer 1 worden!

Download onze applicatie !

Download onze applicatie op IOS en Android ! 

Téléchargez notre application caisse enregistreuse pour restaurant
Obtenez une démo et un devis gratuit pour votre caisse enregistreuse

Vraag uw gratis demo en offerte aan