fbpx

EEN COMPLEET KASSASYSTEEM VOOR UW BAR

De even complete als krachtige RESTOMAX kassasoftware biedt u een groot aantal functionaliteiten. Speciaal ontworpen om het beheer van uw zaak te optimaliseren, kunt u in een paar klikken :

  • de verkopen registreren,
  • uw klanten automatisch factureren,
  • uw voorraden beheren,
  • toegang verkrijgen tot zaalplannen,
  • enz.

Van de QR-code-integratie tot een apart afrekensysteem via een snelle incassering, onze kassa biedt praktische opties om al uw activiteiten te vereenvoudigen. Dankzij dit instrument wint u aan snelheid en vooral aan competitiviteit.

Naast de vele specifieke functionaliteiten kunt u er ook de stand van uw omzet in realtime mee volgen.

EEN ERGONOMISCHE HORECA KASSA VOOR MEER EFFICIËNTIE

Intuïtieve interface, eenvoudige configuratie, touch terminal, aanpasbare instellingen… ons kassasysteem is een van de meest ergonomische op de markt. Hiermee kunt u uw bar probleemloos beheren.

Met de recentste technologie is dit systeem gericht op professionals die willen voldoen aan de eisen van hun activiteit. In die zin integreert het moderne functionaliteiten die aangepast zijn aan de nieuwe consumententrends.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om online bestellingen te ontvangen via de verschillende leverplatforms zoals Deliveroo, Uber Eats of Takeaway. Ook kunt u dit kassasysteem op uw tablet of smartphone aansluiten.

Samengevat

Ons kassasysteem is zowel ergonomisch als efficiënt. Dankzij de complete en moderne opties kunt u uw bar optimaal beheren. Vraag om een demo en een gratis offerte!

Obtenez une démo et un devis gratuit pour votre caisse enregistreuse I Kassasysteem horeca Restomax

Vraag uw gratis demo en offerte aan

Verspil geen tijd meer, start nu met de vereenvoudiging en de groei van uw bedrijf.

Gratis demo en offerte