fbpx

EEN COMPLEET ECOSYSTEEM OM UW FASTFOODRESTAURANT BETER TE BEHEREN

Bestelterminals, QR codes, snelle incassering, RESTOMAX biedt u een kassa voor fastfoodrestaurants aan met geavanceerde functionaliteiten. Dankzij dit kassasysteem bespaart u tijd en verbetert u de kwaliteit van de dienstverlening in uw zaak.

Onze oplossingen functioneren binnen een compleet ecosysteem en stellen u in staat om:

  • van een automatisch facturatiesysteem te genieten;
  • de bestellingen van uw klanten via een tablet of smartphone op te nemen;
  • uw klanten in staat stellen te bestellen via bestelterminals
  • uw klanten te laten bestellen/betalen via een QR-code.

Kortom, dankzij de verscheidene functies is onze kassasoftware voor fastfoodrestaurants perfect aangepast aan de behoeften van uw zaak.

EEN MODULAIRE EN GEKOPPELDE KASSA

Met haar innovatieve functies is onze horecakassa de ideale metgezel voor uw fastfoodrestaurant. Naast de eenvoudige en intuïtieve interface is de kassa uitgerust met een reeks ultramoderne functionaliteiten.

U kunt bijvoorbeeld online bestellingen ontvangen dankzij de integratie van verschillende bestelplatforms zoals Deliveroo, Uber Eats of Takeaway. Zo worden bestellingen rechtstreeks in uw kassa geregistreerd.

Bovendien kunt u op elk moment alle statistische gegevens (verkoop, voorraden, enz.) van uw kasregister met touchscreen opvragen.

En ten slotte is deze restaurantkassa ook verbonden met uw beheersoftware, zodat u de activiteit van uw fastfoodrestaurant kunt opvolgen.

 

Samengevat

Met het RESTOMAX kassasysteem voor fastfoodrestaurants hebt u de volledige controle over alle aspecten van uw fastfoodbedrijf.

Obtenez une démo et un devis gratuit pour votre caisse enregistreuse

Vraag uw gratis demo en offerte aan

Verspil geen tijd meer, start nu met de vereenvoudiging en de groei van uw bedrijf.

Gratis demo en offerte